Lokale verhuizingen

 Verhuizen is meer dan alleen maar spullen sjouwen van A naar B.


Verhuizen is ook:

  • Adreswijzigingen versturen
  • Abonnementen opzeggen of wijzigen
  • Uitschrijven bij de gemeente
  • Inboedel verpakken

En hebben we eigenlijk een parkeer vergunning nodig?

 

Dit is nog maar een klein deel van de uitgebreide verhuis checklijst, Het is goed om te weten dat zodra u gaat verhuizen er een verhuizer is die u in raad en daad kan bijstaan om uw verhuizing soepel en stressloos te laten verlopen.

 

Door te verhuizen met Kosta verhuizingen weet u in elk geval zeker dat aan alle aspecten van uw verhuizing word gedacht en mede door ons vaste Team met jarenlange ervaring kunnen wij zelfs de meest kwetsbare inboedels zorgeloos verhuizen.

 

Of u nu kiest voor een geheel stress loze verhuizing en al uw spullen professioneel door Kosta verhuizingen te laten verpakken en te vervoeren, of dat u er voor kiest om betrokken bij uw spullen te blijven en deze zelf in te pakken, de uitgebreide kennis van Kosta verhuizingen krijgt u er in elk geval gratis bij. Vanaf het moment dat u bij ons een offerte aan heeft gevraagd tot aan de nazorg wordt er door ons professionele team met u mee gedacht over de eventuele knel- en aandacht punten voordat u zich er zelf al druk over heeft kunnen maken.

 

Wilt u al uw spullen bijvoorbeeld direct verhuizen naar uw nieuwe woonadres of wilt u tijdelijk (een deel van) uw eigendommen in een tijdelijke opslag ruimte plaatsen?
Ook hier kan Kosta Verhuizingen u helpen.

 

Vraag hier uw offerte op maat aan voor een zorgeloze verhuizing.