Internationale Verhuizingen

Verhuizen naar Spanje of terug naar de Benelux is niet iets wat je zelf zo maar even doet.

 
Naast dat u bij een internationale verhuizing nog meer moet regelen dan wanneer u locaal verhuist, bent u vaak zelfs ook vele malen duurder uit wanneer u besluit uw verhuizing zelf te gaan uitvoeren. Kosta verhuizingen combineerd namelijk uw verhuizing met andere verhuizingen in één verhuiswagen en hierdoor kunnen wij de "reis" kosten over meerdere clienten verspreiden. Natuurlijk zorgen wij er voor dat uw eigendommen veilig in een eigen compartiment in de verhuiswagen worden geladen.

 

 

Of u nu kiest voor een geheel stress loze internationale verhuizing en al uw spullen professioneel door Kosta verhuizingen te laten verpakken en te vervoeren, of dat u er voor kiest om betrokken bij uw spullen te blijven en deze zelf in te pakken, de uitgebreide kennis van Kosta verhuizingen krijgt u er in elk geval gratis bij. Vanaf het moment dat u bij ons een offerte aan heeft gevraagd tot aan de nazorg wordt er door ons professionele team met u mee gedacht over de eventuele knel- en aandacht punten voordat u zich er zelf al druk over heeft kunnen maken.

 

Wilt u al uw spullen bijvoorbeeld direct verhuizen naar uw nieuwe woonadres of wilt u tijdelijk (een deel van) uw eigendommen in een tijdelijke opslag ruimte plaatsen?
Ook hier kan Kosta Verhuizingen u helpen.

 

Vraag hier uw offerte op maat aan voor een zorgeloze verhuizing.